Make your own free website on Tripod.com

CintaDiana.

1. Charles,lelaki petama yang di cintai dan disayangi .Diana sedih kerana dirinya telah ditipu dan membuat keputusan untuk meninggalkan Istana dan meminta kebenaran daripada Charles untuk bercerai.

2.Jacks Ford,seorang Esekutif bank yang merupakan lelaki kedua yang dicintai Diana.Mereka bertemu dalam satu majlis.

3.Philips, seorang lelaki yang pernah digelar superman kerana mempunyai susuk tubuh yang tegap tetapi hubungan mereka terputus di tengah jalan dan ada yang mengatakan mereka mempunyai hubungan sulit.

4.James Hewitt,seorang kapten askar tetapi malangnya dia hanya mempermainkan Diana sahaja .James juga bermata duitan, dia juga pernah menceritakan tentang pahit manis semasa dengan diana yang akhirnya menjadi sebuah buku.

5.Selepas bersama Hewitt ,Diana mempunyai hubungan dengan pemain ragbi England iaitu Will Carling.Will sanggup menceraikan isterinya malangnya dia tidak dapat memikat Diana.

6.Rawinly,jutawan Portugis .Tiga belas tahun lebih tua dari Diana yang pernah menderma untuk salah satu kerja amal yang dilakukan oleh Diana.

7.Gilby,telah menjalinkan hubungan melalui telefon dan Diana merasa selamat apabila berbual dengannya dan Diana menganggap dia sebagai seorang sahabat yang baik.

8.Pakar jantung Pakistan, Haznaihan pernah mencintai Diana tetapi berpisah kerana tidak tahan diburu oleh pemberita.

9.Dodi Al-fayed,seorang anak jutawan Mesir pernah berkenalan dengan Diana dalam satu majlis yang dirancang(adakah ini satu calon yang sesuai untuk Diana?).